Excelsior Recordings presenteert Locals op Eurosonic Noorderslag

Locals is het pop-up concertconcept van Excelsior Recordings en zal tijdens Eurosonic Noorderslag op een prachtige locatie in Groningen drie dagen aanwezig zijn met concerten, eten, drinken, kunst en meer.

In de binnenstad van Groningen, op een steenworp afstand van de Oosterpoort brouwt Brouwerij Martinus speciaalbieren in een uniek industrieel pand aan de Kostersgang, en deze plek zal van 14 tot en met 16 januari 2016 de plek zijn voor Locals. Er zal een tentoonstelling zijn die wordt gecureerd door de illustrator Anne Caesar van Wieren. De lunch en het diner worden verzorgd door de jongens van Hotel de Goudfazant, Citroën en Lof uit Amsterdam die hun vleugels voor drie dagen naar het Noorden uitslaan.

Op zondag 13 december zal Excelsior Recordings een voorproefje geven van dit evenement en komt Karawane naar Brouwerij Martinus te Groningen voor exclusief concert. Aanvang: 16.00 uur. De toegang is gratis.

Dit is Locals // excelsior-recordings.com/locals

Organiseer zelf een optreden van je favoriete artiest bij jou in de buurt. Optredens (van) dichtbij, in een kantine, kantoor, hut of parochiehuis, zolang het maar bij jou om de hoek is. Je buren, vrienden, voetbalteam, collega’s of familie kennis laten maken met de muziek die jij te gek vindt?! Organiseer je eigen concert van je favoriete artiest. Weet jij een verscholen prachtplek bij jou in de buurt, of heb je nog een leegstaande schuur om de hoek die zomaar kan dienen als pop-up concertzaaltje? Laat het ons weten.

De Supporter regelt de locatie, stroom en een toegewijd gehoor. Excelsior regelt de artiest, de techniek en de consumpties.

Bijvoorbeeld: The Kik akoestisch bij jou in je stamcafé, Tim Knol in de voetbalkantine, Bewilder in de oude pastorie of Clean Pete bij jullie op school.

Excelsior Recordings zal zelf beginnen en organiseert daarom zijn eerste eigen Locals. Met de meest veelbelovende acts van dit moment op een prachtplek in Groningen met heerlijk eten en drinken en genoeg om te zien en te doen. Komt allen: Brouwerij Martinus van 14 tot en met 16 januari.