Moss start Strike-tour voortvarend

Video I Don't See You Trying

Moss begon vorige week in Antwerpen aan haar grotendeels uitverkochte tournee ter ere van het in februari verschenen, alom bejubelde, album Strike. Na de show in Leeuwarden zijn nu ook de shows in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Nijmegen uitverkocht. Daarnaast is de band bevestigd voor onder meer Paaspop en Down The Rabbit Hole.

Moss presenteert de nieuwe single I Don’t See You Trying met een video van de hand Anne Caesar van Wieren. In de clip van deze lente-track van Strike komen in slechts 2 minuten 1840 illustraties voorbij.


Vorige maand werd het album Strike met groot enthousiasme onthaald. Naast een serie 5-sterren recensies in de kranten repte de Volkskrant zelfs over 'een hoogtepunt in de Nederlandse rockmuziek van de laatste vijf jaar' en NRC noemde de plaat een triomf. Het album was met de zesde plek de hoogste nieuwe binnenkomer in de Album Top 100. Moss maakt het ook waar in de clubs, getuige de eerste recensies. DaMusic schreef over de show in Trix, Antwerpen: "Moss is in topvorm en klaar voor een veroveringstocht." - "Bij Moss is de rek er nog lang niet uit. Prachtband." (Leeuwarder Courant over het optreden in Asteriks). En NRC was in Bibelot, Dordrecht: "Moss is een band om te koesteren, zo onnadrukkelijk goed zijn ze.

do 30 mrt: Antwerpen - Trix
vr 31 mrt: Leeuwarden - Asteriks (UITVERKOCHT)
za 01 apr: Dordrecht - Bibelot
do 13 apr: Groningen - Vera met Amber Arcades
vr 14 apr: Zwolle - Hedon met Amber Arcades
za 15 apr: Nijmegen - Doornroosje (UITVERKOCHT) met Amber Arcades
zo 16 apr: Rotterdam - Rotown (UITVERKOCHT) 
zo 16 apr: Schijndel - Paaspop
do 20 apr: Amsterdam - Paradiso Noord (UITVERKOCHT) met Amber Arcades
vr 21 apr: Den Haag - Paard van Troje  (UITVERKOCHT) met Amber Arcades
za 22 apr: Utrecht - TivoliVredenburg / Pandora met Amber Arcades
zo 23 apr: Deventer - Burgerweeshuis
vr 28 apr: Eindhoven - Effenaar
do 5 mei: Wageningen - Bevrijdingsfestival
za 24 jun: Beuningen - Down the Rabbit Hole 

Purchase