Nieuwe Happy Camper single niet zo happy

Vandaag verschijnt Forget About It Love, de nieuwe single van Happy Camper. Het nummer is de derde single van Gravity, het album dat vorige maand verscheen. De band rond Job Roggeveen tourt momenteel door het land.

“Forget About it Love is een smartelijk nummer over alle stomme dingen die je in een ruzie gezegd zou kunnen hebben. Door de intense zang van Pien Feith en de combinatie van analoge synths en strijkers is het bij uitstek een Happy Camper-lied nieuwe stijl,” zegt Job Roggeveen.
Gravity, de derde Happy Camper-plaat, markeert een breuk met het muzikale verleden. Waar de vorige twee albums akoestisch en behoorlijk folky klonken, zoekt Happy Camper op Gravity een grootser elektronischer geluid op. En met succes, vorige single What Mattered Most werd al 400.000 keer gestreamd.
Live maakt de band veel indruk, met onder andere Marien Dorleijn (Moss), Tessa Douwstra (LUWTEN), Emil Landman en Pien Feith in de gelederen. Op zaterdag 23 december sluit Happy Camper hun tour af in Paradiso Noord.

vrijdag 15 december – Hedon, Zwolle
Zondag 17 december – Mezz, Breda
Zaterdag 23 december – Paradiso Noord, Amsterdam

Luister hier naar Forget About It Love: http://xlcr.nl/happycamper-forgetaboutitlove
Voor tickets, kijk op: http://www.happycampermusic.com

Happy Camper Online:
facebook.com/happycampermusic
instagram.com/happycampermusic
twitter.com/happycamperrrr

happycampermusic.com