Organiseer zelf een concert van awkward i via Locals

Een optreden van awkward i in jouw huis, in je stamcafé, in de voetbalkantine, in de oude pastorie, of bij je op school? Dat kan. Djurre de Haan oftewel awkward i staat voor je klaar. Hij zal nieuw werk van zijn dit jaar nog uit te brengen album Kyd laten horen. Een exclusief voorproefje dus.

Je regelt zelf de locatie en een toegewijd gehoor. Excelsior Recordings regelt de artiest. Interesse? Mail naar: locals@excelsior-recordings.com

Dit is Locals // www.excelsior-recordings.com/locals

Organiseer zelf een optreden van je favoriete artiest bij jou in de buurt. Optredens (van) dichtbij, in een kantine, kantoor, hut of parochiehuis, zolang het maar bij jou om de hoek is. Je buren, vrienden, voetbalteam, collega’s of familie kennis laten maken met de muziek die jij te gek vindt?! Organiseer je eigen concert van je favoriete artiest. Weet jij een verscholen prachtplek bij jou in de buurt, of heb je nog een leegstaande schuur om de hoek die zomaar kan dienen als pop-up concertzaaltje? Laat het ons weten.

De deal met de Local is heel simpel: hij of zij regelt de plek en zamelt onder de genodigden zoveel geld in als nodig om de onkosten te dekken. Excelsior Recordings regelt de artiest.

Bijvoorbeeld: The Kik akoestisch bij jou in je stamcafé, Tim Knol in de voetbalkantine, Bewilder in de oude pastorie of Clean Pete bij jullie op school.