BLUE FLAMINGO - METROPOLYPHONICA ‘KLEURWEDSTRIJD'

Op 3 juni verschijnt het nieuwe album Metropolyphonica van Blue Flamingo. Daarom een kleurwedstrijd. Ziya Ertekin, ofwel Blue Flamingo, legt uit: 

WAAROM EEN KLEURWEDSTRIJD?

Mensen die mijn eerdere albums kennen weten dat ik altijd veel werk maak van de vormgeving. Ambacht en handwerk staan bij mij hoog in het vaandel. De reguliere LP en CD hoezen zien er al spectaculair uit door de echte fluorinkt waarmee deze zijn gedrukt. Daarnaast heb ik zo’n veertigtal hoezen helemaal zelf met de hand ingekleurd voor een ultra gelimiteerde ‘Hand Colored by the Artist’ serie. Tegenwoordig dicteert de computer en ik merkte hoe fijn het was om gewoon weer iets met mijn handen te maken. Vandaar dat ik jullie uitdaag voor een DIY ‘Handmade by the Listeners’ serie!

WAT IS DE BEDOELING?

Hoewel het een kleurwedstrijd heet, zijn eigenlijk alle technieken toegestaan. Stiften, verf, crêpe-papier, vetkrijt, collagetechnieken; de enige restrictie is jouw eigen fantasie.

HOE DOE IK MEE?

Stuur een foto of bestand van het resultaat naar het volgende e-mailadres: info@excelsior-recordings.com
Ik zou het daarnaast leuk vinden als je jouw ‘kunstwerk’ ook deelt op jouw socials met ‘#metropolyphonica' en ‘@blueflamingo78' zodat er een digitale expositie ontstaat.

WAT VALT ER TE WINNEN?

1e prijs: Gesigneerde ultra limited ‘Hand Colored by the Artist’ LP editie.
2e prijs: Gesigneerde reguliere, met fluorinkt gedrukte LP editie.
3e prijs: Limited edition CD versie van mijn album.

Uiterste inleverdatum is 3 juni. 

Download