Supporters

Excelsior Supporters: Experto Credite

Excelsior de club, jij de supporter?

Er was eens een label dat Electrolux heette. Als in: Nothing Sucks Like Electrolux. We brachten singles uit van o.a. Johan en Scram C Baby. Je kon abonnee worden, dan kreeg je ze alle vijf. Inmiddels zijn we 20 jaar en 400 uitgaven verder, heten we Excelsior Recordings en kunnen jullie weer lid worden. 

Je kunt direct Supporter worden via het inschrijfformulier. Uitgebreide informatie en het inschrijfformulier voor de vinyl Supporters vind je onderaan deze pagina.

Word supporter

Excelsior Recordings heeft een supportersclub. Doe je mee? Excelsior de club. Jij de supporter. Voor een klein bedrag, zegge en schrijve €11,- per maand * selecteren wij. Al wat nauw luistert. Als een kerstpakket, maar dan elke maand. Zes nieuwe albums per jaar gegarandeerd. Spul om aan te trekken. Spul om op te hangen. Verder ontvang je 10% korting in onze webshop en bieden we geregeld gastenlijstplekken aan voor shows van Excelsior artiesten.

Na je aanmelden krijg je per ommegaande een Excelsior-shawl als welkomstgeschenk. En dan elke maand daarop weer die exclusieve waar. In ruil voor jouw clubliefde ons genoegen. In Excelsior We Trust.

Download hieronder het inschrijfformulier, vul het in en stuur het naar ons op.

Download

 

Word vinylsupporter

Met onmiddellijke ingang biedt Excelsior Recordings liefhebbers de gelegenheid om in te tekenen op een maandelijkse dosis vinyl. Originele Excelsior Recordings, maar allicht ook albums van andere firma’s; platen die wij goed vinden en in elke Platenkast thuis horen.

Het lidmaatschap van de Excelsior Vinyl Supporters Groep kost € 26,= p/maand. In ruil daarvoor bezorgen wij De Supporter elke maand een echte langspeler. Altijd optimaal geperst door onze Hofleverancier te Haarlem (of tewel de Record Industry) en veelal voorzien van een ceedee bovendien.

Na je aanmelden krijg je per ommegaande een Excelsior-slipmat als welkomstgeschenk.

Download hieronder het inschrijfformulier, vul het in en stuur het naar ons op.

Download